Dagens: Vill ha!

Dagens vill ha är för en gång skull saker till vintern, men inte för Unni utan för mig. haha.
Som då tillexempel en ny vinterjacka och en tjock väst. Även en mössa! Haha xD En stallmössa är ju väldigt viktigt enligt mej! Både snyggt och skönt.
¨
Det här är lite grejer som jag väldigt gärna skulle vilja få hem nu när vintern kommer. Men tyvär så kommer jag inte kunna få hem både jackan och västen. Så det blir ett jobbigt att välja Vad hade du valt för något? Känns som att jag kommer vara i mer behov av jackan när det blir riktigt kallt, men precis när snön kommer och sen när den är påväg bort igen så är jag nog i mer behov av västen. Men mössorna ska jag ha!:D

Bilder på Unni!

Där var lite bilder på mig och Unni.
Mer bilder kommer innom kort!

Då var det en ny blogg!

Jag gjorde en till blogg tack vare att den bloggen jag är med i nu inte är så kul längre, det är bara jag som bloggar, då känner jag att jag lika gärna kan ha en egen blogg om mig och min häst.
Jag kommer fortsätta blogga lite på förra bloggen också, men inte lika mycket, så ni som är ute efter att följa mig och Unni kan jag råda att läsa på den här bloggen istället.
Är det något speciellt du vill veta om mig och Unni eller är du en av de som följt oss länge? Skriv gärna en kommentar om vad du skulle vilja läsa om/veta om oss.


Välkommen till min nya blogg!