Nytt pannband?

Jag har funderat ett tag nu på att spendera pengar på ett nytt pannband, och vill inte ha samma gamla vanliga utan jag vill byta stilen till något lite 'mer'
 
Detta är då ett pannband jag har kollat mycket på, dock tycker jag på något sätt att det känns för tunt, önskar att istället för att det är 2 kristaller bredvid varandra så skulle jag vilja ha 3 stycken. Alltså så att det blir lite bredare! 
 
 
Annars finns ju dock detta, vilket jag tycker är väldigt fint när jag tänker på hur det skulle sitta på Unni, lite maffigare liksom. Dock vet jag inte riktigt om jag skulle trivas med det så länge, jag vill ju ha något som jag kan rida med varje dag, vare sig jag ska rida träning, ut i skogen en regnig dag eller bara longera lite. Och då känns det som att det är att kasta pengar i skön för detta pannbandet!
 
 
 
Vilket utav dom hade du valt? Eller hade du kanske valt ett helt annat pannband? Tipsa gärna!

Kommentarer
Postat av: Linnéa

Älskar stilrena vanliga silvriga pannband. Men om jag fick välja helt fritt skulle jag gärna införskaffa ett pärlpannband, något färgglatt eller ett sådant här "indianpannband", med småsmåsmå pärlor! :D

2013-07-16 @ 13:21:03
URL: http://arwens.blogg.se
Postat av: Linnéa

Sv: Tackar, tycker det är stilrent och fint! Ha en bra dag :)

2013-07-16 @ 13:38:47
URL: http://arwens.blogg.se
Postat av: Tilda

Jag tycker det som var överst, med två rader var snyggast av dessa två, men jag skulle även rekomendera http://www.myone.se/product/4764-john-witaker-pannband-diamant.aspx som är lite dyrare, ser lite exklusivare ut och är hållbarare än det ser ut! :)

2013-07-19 @ 11:23:03
URL: http://tildamicaela.blo.gg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback